Spirala Colorata

Spirala colorată în ploaie la SkirtBike Bucureşti – 2 iunie 2013 si putin #cu AUTOSTOPUL prin Bucuresti#

Posted on: June 3, 2013

Spuneam despre Spirala Colorata că este un blog pe care scriu rezultatele gândurilor mele colorate puse în fapte neaşteptate. Unul dintre aceste gânduri este să pedalez prin ploaie. Pentru mine, această combinaţie este una dintre cele mai frumoase manifestări de libertate, concurată doar de bălăcirea în mare, tot pe ploaie.

Am fost de-a dreptul impresionată de cele 300 de spirale colorate, adică participantele la ediţia 2013 a SkirtBike Bucureşti. Noi toate am pedalat 9 km (de la parc IOR până la Parc Herăstrău) prin ploaie abundentă. Am fost aplaudate şi felicitate de toţi cei care au stat pe margine sau în faţa calculatoarelor. Au fost mult mai puţini băieţi participanţi decât în anii trecuţi, ceea ce mă face să cred că fetele sunt mai ambiţioase şi mai fără frică. Doar nu era să ne speriem de nişte picuri de apă, când noi susţinem sus şi tare că e posibil să pedalezi pe aproape orice vreme.

945793_10151443703213483_1033888100_n 764_10151443711293483_1861368989_n

8453_536252739744203_2061044037_n

photo: Sebi de la Wood Be Nice

Sloganul nostru neoficial pentru această ediţie a fost “SkirtBike whatever the weather”. Dacă unii au decis ca sunt prea preţioşi pentru a cânta în ploaie, noi am decis că suntem prea libere pentru a lăsa ploaia să ne strice distracţia. Şi, fiindcă nu am putut avea un afterparty aşa cum meritam, organizatorii acestei ediţii (SkirtBike şi Asociaţia Green Revolution) pregătesc pentru data de 15 iunie un picnic la Roaba de cultură, special pentru fetele cochete care au participat la ediţia WetSkirtBike, dar şi pentru cele care nu au mai ajuns.

În plus, mai urmează un SkirtBike în septembrie, care se va ţine la BikeFest 2013, zona pentru gagici.

Pentru că era foarte târziu când am plecat spre casă şi deja eram prea udă ca să mai merg cu bicicleta, am facut autostopul printre amici:) . Oameni super faini. Au depus efortul de a-şi elibera portbagajul si de a sta înghesuiţi în maşină doar ca să mă ducă pe mine acasă. Soluţia lor de rezolvare a traficului bucureştean este evidentă, argumentată şi suţinută. Oana si Andreea sunt organizatoarele SkirtBike, iar Bogdan face chestiile astea minunate: https://www.facebook.com/bogdan.deliu.design.

Pe foaie scria 'Dristor'

Pe foaie scria ‘Dristor’

Advertisements

1 Response to "Spirala colorată în ploaie la SkirtBike Bucureşti – 2 iunie 2013 si putin #cu AUTOSTOPUL prin Bucuresti#"

[…] când noi susţinem sus şi tare că e posibil să pedalezi pe aproape orice vreme, a spus Nico aka Spirala Colorată, co-organizator […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: