Spirala Colorata

Farmacia ţepelor Catena

Posted on: July 12, 2013

Azi am fost la farmacie. Aveam nevoie să cumpăr un medicament. Intru, din întâmplare, la Catena. Farmacista mi-a arătat două medicamente, care aveau aceeaşi substanţă activă. Întreb cât costă şi mi se răspunde că, dacă am card Catena, unul este 61 de lei, celălalt 63. Îi spun că nu am şi că nici nu vreau să-mi fac, astfel aflu că ar costa 68, respectiv 70 de lei.

promoţie pentru studenţi, o categorie de populaţie cu venituri reduse

Promoţie pentru studenţi, o categorie de populaţie cu venituri reduse

Deşi eram cu cardul bancar în mână, gata să plătesc, nu ştiu de unde mi-a venit să spun că nu vreau, totuşi, să cumpăr nimic. Aşa că intru la farmacia de alături, Belladona.

Aceleaşi două produse aici costau 48 şi 50 de lei. Nu mi-a venit să cred. 20 de lei diferenţă?! Şi chiar dacă aş fi avut card de fidelitate, tot ar fi fost mai scump la Catena decât în cea de-a doua farmacie. Ştiam eu că unele farmacii sunt mai scumpe, dar nu bănuiam niciodată că atât de mare poate să fie diferenţa de preţ. Şi cu atât mai puţin bănuiam că farmacia cu cea mai enervantă publicitate din lume este, de fapt, un retailer de medicamente foarte scump.

Eu nu am nimic cu modul în care îşi fac preţurile magazinele, până la urmă pot să-şi pună şi 500% adaos. Am însă o problemă cu modul mărşav în care se poziţioneză pe piaţă Catena. Şi anume ca un lanţ de farmacii cu preţuri mici. De la spoturile alea tv care par filmate cu telefonul mobil şi până la bannere online care comunică explicit acest mesaj, “farmacia inimii” se dă, şi este percepută, ca un loc de unde îţi cumperi medicamente ieftine.

214-catena

Dar şi mai mărşav decât acest lucru este faptul că li se adresează, în primul rând, oamenilor bătrâni. Adică celor care au cei mai puţini bani, însă şi cea mai mare nevoie de medicamente. Îi păcălesc şi îi spală pe creier cu melodiile lor cretine, minţindu-i că au produse ieftine, potrivite pensionarului de rând român. Bătrânii, studenţii şi persoanele din oraşe mici sau mediu rural. Pe ei a ales Catena să-i mintă că au medicamente ieftine…

Image

Bieţi bătrâni păcăliţi la bani, dar amăgiţi cu autografe de la Arşinel şi Stela.

Şi cu ocazia asta mi-am amintit că într-o perioadă, când lucram la TVR, era un domn pensionar care făcea în fiecare săptămână sesizare la telefonul telespectatorului. Şi reclama faptul că postul public de televiziune difuzează prea multa reclamă la Catena. Domnul nu era enervat, ca noi toţi ceilalţi, de stupizenia acelor spoturi publicitare. El era supărat ca este “minţit cu televizorul” că farmacia Catena are produse ieftine când de fapt sunt foarte scumpe. Atunci, eram convinsă că sunt doar fixurile unui domn la vârsta a treia şi că diferenţa între medicamente de la o farmacie la alta este una foarte mică. Acum, am văzut ţeapa cu ochii mei.

Sunt curioasă câţi dintre voi aveaţi impresia, până să citiţi postul ăsta, că Catena (nu îmi scuz cacofonia) este o farmacie ieftină?

Advertisements

161 Responses to "Farmacia ţepelor Catena"

Este, cred eu, cea mai scumpa farmacie. Azi am mers in situaţie de urgenţă (pt. ca mi-am uitat antibioticul acasă) ca cumpăr de la Catena AMPICILINA DE 500 GR. Am dat pe ea 5,60 lei, în condiţiile în care ieri am cumparat-o de la o farmacie no-name acelaşi produs cu 3,5 lei. Am fost şocată să constat că am dat aproape dublu pe banala ampicilină!!! Dar trebuie că atâta reclamă mincinoasă COSTĂ, iar aceasta este plătitiă chiar de noi, cumpărătorii!!!

Ampicilina este antibiotic si nu se elibereaza fara reteta!De asemeni este si medicament cu pret impus la toate farmaciile are acelasi pret nu difera pretul de la o farmacie la alta doar daca este de alta firma producatoare!Nu este reclama mincinoasa au cele mai mici preturi!

Ampicilina este antibiotic si intr-adevăr se eliberează cu prescriptie medicala. Dar, tot legea prevede ca farmacistul are obligatia sa elibereze doza pe 48 de ore sau pe 72 de ore pentru week-end.
Si antibioticele nu au pret impus. Adica se încadrează in categoria medicamentelor care trebuie sa aibă un adaos comercial stabilit de minister, dar acela se pune la pretul cu care a venit din depozit (si aici preturile diferă de la depozit la depozit)

Teoretic se cere rețetă, dar practic se fac destul de des excepții.Legal farmacista poate elibera cantitatea pt.o zi,deci 4 capsule fără rețetă, mai ales după ora 20 sau în weekend,când cabinetele medicilor de familie sunt închise.
2.)Prețul de referință eu știu că se referă la compensate,unde Casa de asigurări compensează 90% din produsul cel mai ieftin.Că adaosul comercial diferă, asta e partea a doua.
Așadar e f.posibil să aibă dreptate persoanele care scriu mai sus.
Putem verifica pe saiturile farmaciilor prețurile, comparativ.

Asa credeam si eu, ca medicamentele compensate au pret impus. Se pare ca nu este adevarat. Chiar luna aceasta, pentru o reteta compensata, cu 3 medicamente, pentru care in doua farmacii plateam cam 100 ron, la Beladona am platit doar 58 ron.

Minti!Ampicilina are pret impus,deci minti!

Are preț MAXIMAL impus. Dacă producătorul vrea sa vândă mai ieftin e liber s-o facă (ăsta când declara prețul la ms). În plus, farmacii ca Beladona au încheiat tor felul de contracte cu distribuitori/producători și pot comercializa anumite medicamente gratis, chiar dacă are preț impus în Canamed.

Depun marturie asupra acestui lucru. A trebuit sa urmez un tratamemt cu Urisan. Aveam card Catena dar am dat peste o farmacie mai apropiata (Belladona) Am luat o cutie cu 54 lei..Pentru cea de a doua cutie am mers la Catena cu cardul. Mi s-a spus ca costa 58 lei. Acum vad ca lanseaza alte carduri. Se trezeste ea lumea, nici o grija!

Asa e…e cea mai scumpa !

M-am saturat pana peste cap de toate reclamele prezentate pe posturile de televiziune cu superba Stela Popescu si nemaipomenitul Arsinel. Au fost candva super artisti. In prezent sunt total . Nu numai ca nu ma fac sa rad cand se stramba in reclamele respective, nici macar sa zambesc nu pot. Singura mea evaluare pe care o pot face cand vad prestatia lor este: ” vai,…. saracii ” De un fapt, va pot afirma ceva sigur ; cand doresc sa intru in farmaciile Catena sa cumpar un medicament pentru familia mea si imi aduc aminte de felul cum se stramba Stela si Arsinel in reclame, traversez strada si cumpar de la Farmacia Sf. Spiridon, Sf. Apostol, Sf. Stefan cel Mare, de oriunde, numai sa nu-i mai vad. La multi ani 2015, Catena !

FELICITARII,,asa este,,,

Mi-e greata de catena si de toti cei ce se hranesc din reclama! Toti cei ce joaca in reclame sunt oameni fara demnitate care in alte timpuri decat acest capitalism murdar,ar fi pe ultima scara a societatii !Si stit de ce ?…pt ca toti acesti actori, sportivi si alte categorii de vip-uri (ha,ha)si care de-a lungul timpului au fost hraniti,culmea, tocmai de cei pe care vor sa-i pacaleasca cu un anumit produs ca cica-ar fi bun..si ..ATENTIE!!!-pe care nu l-au facut ei si de care habar n-au cat de nociv e…..dar nu conteaza,bani sa iasa!! -acesta este genocid pt ca este constientizatde acesti indivizi!!…Acestia sunt modelele create te televiziune pe care-i aduleaza cei cu sapa-n mana!!…Va doresc tuturor celor ce gusta din borcanul de reclame s-aveti parte de catena pe viata!

Rezon! La fel fac și eu.

M-am saturat pana peste cap de atatea reclame mincinoase!
Cel mai grav este ca se face atata reclame la medicamente sau suplimente care induc in eroare persoanele varstnice si credule !
Pe unul din posturile de TV , un cantaret de muzica populara face reclama la niste tampenii si culmea ca gaseste foarte multi credului care isi irosesc banii putini pe tampeniile lui; in tara asta este posibil orice!
Cand se vor interzice reclamele mincinoase macar la medicamente!

se gasesc am dorit sa scriu!
Scuze!

La multi ani, Nina. Gramatica conteaza mai putin. Subscriu si sunt de acord cu tine in nemultumirea prezentata.

Intr-adevar, este cea mai scumpa farmacie si culmea, i se face atata reclama, ca devine deja agresiv sa-i tot vezi pe expiratii si penibilii aia doi, maimutarindu-se mai ceva ca la circ, recomandand, mai ales batranilor, toate prostiile ce nu se vand…Pe mine , sincer, m-au pierdut de mult, numai si pt faptul ca refuz sa-i vad pe artistii lu’ peste… Bella dona ramane, pentru moment, cea mai iefina farmacie.

Asa este,farmacia inimii are preturile cele mai mari.Am vrut sa cumpăr Feminost de la ei, costa 72 lei fără card si 68 lei cu card de reducere,iar la Belladona 48 lei fără reducere.Deci o diferență de 20 de lei,ceea ce mi se pare inadmisibil.Ce ma intriga cel mai tare,e faptul ca persoane publice ca Srela Popescu,Arșinel,Nico sau Enache iei asociază imaginea cu asemenea”farmacie”.Oare doar onorariul primit a contat?Nu le pasă că isi pătează imaginea cu această asociere dubioasă.

Prea putin ii intereseaza pe acesti oameni ca prestatia lor este ridicola in aceste reclame mincinoase. Pe ei ii intereseaza banii si atat. Cred ca ar fi in stare sa mearga si in numai sa castige niste bani in plus. Au fost candva buni dar acum, sunt rasuflati si atat. Si ei sunt oameni, nu ii condamn pentru faptul ca se lupta sa castige bani. Oamenii din conducerea acestei retele de farmacii sunt de tot rasul prin prezentarea acestor imagini si mai grav este faptul ca multi oameni ignora sau nu realizeaza ca se lasa pacaliti de preturile lor.

La spitalul din Miercurea-Ciuc este o farmacie Catena unde, pe langa faptul ca medicamentele sunt foarte scumpe, atunci cand te duci cu reteta prescrisa de medicul de familie ti se mai spune ca “nu va putem da cateva pastile, trebuie sa luati toata cutia “!!

asa e legea retarzel!Sau tu te duci undeva si iti doar jumatate?

Pret farmacia Tei: https://comenzi.farmaciatei.ro/farmacie/sistemul_respirator/solutii_nazale/spray_isotonique_marimer_100_ml_gilbert-p10016674

Pret Catena: https://www.catena.ro/vitamine-minerale-si-suplimente/pentru-boli-si-afectiuni/marimer-spray-nazal-izotonic-100ml

Încep să tipăresc dintr-astea și să pun peste reclamele lor îmbâcsite din lifturi (aia altă afacere al unui apripiat al distinsei doamne Vlad)…

De azi ma lipsesc de serviciile de la CATENA. Nu mi-a fost onorata reteta compensata pe motiv ca nu am activat ”cardul”/Am explicat ca nu a functionat sistemul la medicul de familie. Dupa discutii sterile, mi-a cerut sa vin cu buletunul sotului sau al altei persoane care sa fie imputernicitul meu. Ce se intampla cu ” creierul” acestei domnisoare si a celor care conduc sistemul sanitar? In ce hal am ajuns in tara asta. am plecat mahnita de atitudinea necivilizata si intreb arile ”idioate” ale asist. de farmacie. In fata mea eliberase o reteta la cineva cu care a convenit ca este imputernicit. Unde traim? Cata prostie sa mai inghitim. M-am dus la alta farmacie care, fara probleme am primit medicamentele, depunand copia CI a mea ,nu a sotului sau a bunicii, fie iertata, a plecat de mult in stele. cine este singur pe lume cu cine se prezint a la farmacie pe post de imputernicit? Nu va mai bateti joc de pacienti.
Se poate si fara Catena.

Felicitari a-ti ajuns la concluziile unei tari intregi ,cele mai mari preturi,jalnci incercind sa-ti bage pe git cel putin o aspirina ,paracetamol ceva ,o farmacie de hoti,schimba personalul ca lenjeria.

Belladona este intr-adevar mult mai ieftina decat Catena, dar pe de alta parte sunt foarte prost aprovizionati. Eu nu gasesc aproape niciodata ce imi trebuie la Belladona. Iar cea mai scumpa farmacie ramane totusi Sensiblu,nu Catena, desi ei sunt pe locul 2.

Da, dar Sensiblu nu se pozitioneaza ca fiind cea mai ieftina farmacie…

Belladona e in faliment!De aia nu au medicamente

Farmaciile nu pot sa-si puna adaos de 500% ca barurile la retete compensate.La OTC-uri totul e posibil….dar nu cumpara nimeni.
Ce face Catena este o mare escrocherie.O asistenta a vandut unui pensionar medicamente care venise cu reteta si l-au costat 145 lei.Luna urmatoare s-a dus iar la Catena si i-a spus ca reteta il costa 145 lei.A spus ca nu are bani si s-a dus la alta farmacie din zona.Dincolo reteta costa 14.5 lei.Ce sa mai zicem?

Eu am vrut sa cumpar un produs si am fost in 3 farmacii diferite sa verific pretul. Diferenta de pret a fost foarte mare: Ducfarm – 24 lei, Catena 44 lei, Sensiblu 67 lei… ce sa mai zici..

DUCFARM , este cea mai ,,convenabila ,,farmacie,, Nu spun eu ,,ci preturile de pe raft,,

Nu intotdeana in farmacii gasesti preturi bune..nu stiu despre ce medicament e vorba dar difetente sunt si de 50 ron intre farmacii. Daca vreti faceti un sondaj…cautati si intrebati pe la mai multe farmacii si are sa vedeti diferenta….

Toate medicamentele etice au un preț impus, prețul este același pentru un medicament în toate farmaciile, indiferent că se cheama Catena, Sensiblu sau Belladonna. Deci nu aveați cum să cumpărați medicamentul mai scump la Catena, probabil era un supliment alimentar ceea ce voiați să achiziționați, deci ați greșit puțin, iar “articolul” nu este deloc pertinent, argumentele pentru care defaimați această farmacie fiind invalide.

Vorbesti aiurea ca sa te afli in treaba.. Atunci de ce sunt variatii de preturi si de peste 50 % intre farmacii ? Noi vorbim de cazuri REALE platite din buzunarul propriu. Sau vrei sa ne convingi ca nu am dat atatia banI ? !! 🙂

Reclamele la TV trebuie platite din banii pacientilor !!! Ce nu intelegeti ???

total de acord- singura reclama care a convins-o pe bunica mea-pensionara, sa isi faca un card de fidelitate si sa devina cumparator, intr-un oras mic, cu o pensie obisnuita

E foarte adevarat ca farmaciile Catena au preturi exagerat de mari !!!! Cum e posibil ca un produs sa fie la ei cu 25 lei mai scump fata de alte farmacii ???? Am cumparat de la ei Urisan cu 68 lei ! Nu mai calc niciodata in Farmacia Catena ! si la toti cunoscutii mei le voi spune sa ii ocoleasca !

Cele mai nenorocite farmacii Catena. Am racit si voiam un sirop expectorant. Cum racesc foarte rar, si in general sunt sanatos tun, ultima oara am luat sirop expectorant acum 25 de ani. Habar nu aveam care mai sunt preturile si cum se mai numesc acum. Eu stiam de Sirogal si atat. In fine, iau un sirop, dau pe el vreo 15-20 de lei si cand ajung acasa si ma uit in punga era sa mor de nervi… imi daduse gloaba aia de farmacista un supliment alimentar fabricat prin india. M-am intors plin de nervi si le-am dat porcaria inapoi si mi-am luat banii, apoi m-am dus la alta farmacie si am luat sirop adevarat, medicament, cu 4 lei. Niste jegosi astia de la catena, isi bat joc de oameni si ii fura pe fatza!

Catena nu este prima afacere cu reclama mincinoasa si nici ultima. Este vina clientului/pacientului ca nu cerceteaza,nu se intereseaza de pretul unui produs x. Daca vi se pare greu sa umblati prin farmacii , accesati farmaciile online….toti avem net acasa/ la birou….incercati la SILVAFARM.RO app de Urisan la ei este 45.
Deci….asa cum cautam pe net cel mai bun pret la frigiderul mult visat de ce sa nu o facem si la otc uri,cosmetice,dernato,suplimente etc ??
Si inca ceva…sistemul cardului de reducere ( cel putin in cazul farmaciilor ) este cel mai pervers si usor mod de a ne amagi si a ne face sa platim mai mult . Am prieteni -inteligenti credeam eu, care sunt clienti fideli la catena,dona,helpnet,sensiblu doar ptr ca au carduri….si nu mai cerceteaza in alte locuri .

Toata ,Afacerea catena, este o excrocherie, si ca sa ,atraga clientii (pensionarii ) se folosesc de nesimtirea unora ca arsinel &popeasca , caci si asa sunt in ,domeniu lor,mai ales ,arsinel cu nesimtirea lui ,,Daa, catena ,isi rasplateste foarte generos,,lucratorii care aduc ,profit consistent, prin sejururi la Baile Felix,etc,,etc

Singurul mare plus al acestui articol este ca autoru care traieste intr-o societate democratica isi exprima liber parerea. In rest se neglijeaza faptul ca avem o economie de piata, cu o concurenta libera. Consumatorul, nu trebuie sa actioneze precum i se spune in reclamele “enervante” dar poate si sa efectueze singur niste cautari. Cu atat mai mult ca ne aflam in secolul 21 . Aceasta este o farmacie online , cu cele mai mici preturi, dupa parrea mea : http://www.farmaciaalfa.ro/

9.89 RON pentru un Bixtonim picaturi?!
Eu il cumpar cu 4.98 RON.
Mai usor cu “farmaciaalfa” online, te rog.

Nu cred ca exista farmacie mai scumpă decât Sensiblu … O crama de la Elancyl de 500 ml pentru vergeturi gravida la Sensiblu 198 RON iar la farmacia Tei 125 RON , 73 RON diferența …. Am verificat si la alte farmacii si același produs era undeva in jur de 150 RON …

De acord am cumparat Eficef 200mg cu 58 lei iar peste o luna am luat de la o alta farmacie acelasi medicament cu 34 lei

Strategia de marketing este foarte buna. Bravo Catena. Ne bazam pe prosti, oameni comozi si jocuri de cuvinte, dar oferim calitate si in acelasi timp ne respectam clientii exact asa cum sunt ei. Clientul trebuie sa aibe de fiecare data impresia in momentul in are intra in contact cu noi ca este cea mai importanta persoana. Asta inseamna business! De unde sa faci profit cu adaos de 10% la toate produsele? Da, majoritatea produselor au un adaos de 10-20% si printre ele si tot printre cele de larg consum, se alege un range de produse la care adaosul este de 100-1000%. Asa se prospera fratilor! Restul sa munceasca in fabrici si uzine.

Patroana Catena e in Top 500. Oare cum? Cra mai buna farmacie e Tei.

EU CUMPAR PLENDIL 5 MG, LA CATENA E CU 30 DE LEI MAI SCUMP DECAT LA ALTE FARMACII. DACA AI CARD POATE IL IEI LA PRATUL CORECT

Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt foarte simple!
Cea mai ieftina farmacie este oricare dintre farmaciile care se afla langa o farmacie Catena. (descoperire facuta intamplator si verificata de fiecare data (dupa acel moment)).
Cu cat mai aproape (eventual zid in zid) cu atat mai ieftina (prin comparare directa a preturilor).
Nu luati de bun ce spun eu, va rog sa verificati 🙂
Mult succes!

asa este

corect, ocoliti Catena! acelasi produs cumparat de la ei l-am vazut a doua zi in magazinul Mega la o diferenta de 5 lei!!!

Eu nici nu mai intru la Catena, am luat tzeapa de o singura data, cand am cumparat o aspirina la pret dublu….

sunt scumpe medicamentele la catena dar daca nu sti substanta medicamentului pe care vrei sa o iei si pretul esti mincat de bani iei doar atit asteapta sa spui ca nu sti si iti ofera un produs scump si cu aceasi denumire

Invatati cit mai mult despre tehnicile de manipulare, pentru a va proteja de acesti comercianti flaminzi de bani.
Cititi totul despre: ,,Appeal to…,, pentru ca sint destule tehnici manipulatorii.
Appeal to fear sau appeal to emotion se presteaza la reclamele cu medicamente. Dar mai bine cititi in limba engleza pentru ca in limba romana este prescurtat articolul.

Iar ,,Appeal to greed,, tine de reclamele ce promit si premii.

Așa este, Catena chiar este scumpa. Eu am cumpărat Biomicin forte de la ei cu 25 de lei si asta redus cu cardul 1 leu sau 2 lei iar la alta farmacie îl găsești cu 18 lei…deci să tot “cumpărăm” de la Catena. Trist.

asa este farmacia care face reclama cu unii care mai correct sunt saltimbanci decat artisti. Na ca fara sa vreu am jignit o tagma destul de onoranta. Scalambaielile si alte grimace numai arta nu pot fi. Noi ne golim buzunarele pe medicamente ca sa si umfle ei conturile. Saraca steala are si ea ceva pe la 2 mai. La 1 mai e pericol de munca si nu se face. Pentru unu se pare ca a parasite lumea asta o tanara, ca sa si fataie el tartita in fata noastra . aaa si birdihanu. ceilalti, bataieli infantile. Uite asa se imbogatesc farmacistii. Sper ca nu peste mult timp are sa le vina de hac cineva. evident si nepotelului de la sanatate.

Buna seara,
Farmacia tepelor Catena este o realitate. Chisr astazi am cumparat dintr-o farmacie Catena, din Targoviste, Micro IV, medicamente pentru mama mea. Unele au fost pe reteta si altele cu bani. Au costat foarte mult, 260 lei, in conditiile in care mama mea beneficieaza de medicamente compensate 100% din pretul de referinta, ea incadrandu-se la handicap. La celel care nu au fost luate pe reteta, mi s-a spus un pret si pe bon a fost alt pret. In plus, ambalajul, care este de fapt reclama pentru aceasta farmacie a ” TEPELOR” l-am platit, precum si o revista care este tot pentru reclama. Nu am fost intrebata daca le doresc. Am crezut ca sunt bonusuri, dar au fost trecut pe bon si nici macar nu au fost trecute la reducere. Va sfatuiesc sa nu mai frcventati aceasta farmacie care au preturi fosrte mari comparativ cu alte farmacii si in plus mai au si tupeul sa le platim materialele de reclama

Buna seara,
Farmacia tepelor Catena este o realitate. Chisr astazi am cumparat dintr-o farmacie Catena, din Targoviste, Micro IV, medicamente pentru
mama mea. Unele au fost pe reteta si altele cu bani. Au costat foarte mult, 260 lei, in conditiile in care mama mea beneficieaza de medicamente compensate 100% din pretul de referinta, ea incadrandu-se la handicap. La celel care nu au fost luate pe reteta, mi s-a spus un pret si pe bon a fost alt pret. In plus, ambalajul, care este de fapt reclama pentru aceasta farmacie a ” TEPELOR” l-am platit, precum si o revista care este tot pentru reclama. Nu am fost intrebata daca le doresc. Am crezut ca sunt bonusuri, dar au fost trecut pe bon si nici macar nu au fost trecute la reducere. Va sfatuiesc sa nu mai frcventati aceasta farmacie care au preturi fosrte mari comparativ cu alte farmacii si in plus mai au si tupeul sa le platim materialele de reclama

Doina

Buna ziua!
Am avut si eu ocazia sa ma lamuresc de preturile mari practicate de Catena. Am mers la Farmacia Catena de pe str. Drum Carei bl. 22 din Satu Mare sa cumpar un tub de Contractubex de 20 g. Pretul intreg era de 49,10 lei. Dupa aplicarea reducerii de 5,40 lei prin cardul Catena am platit 43,70 lei. Mi s-a parut cam mult si am mers la cea mai apropiata farmacie (Valeriana) unde am gasit acelasi produs la pretul de 33 de lei!
Fara nici un fel de reducere. Asta e jaf curat practicat de Catena. Asa cum a scris Dan mai sus: “Cea mai ieftina farmacie este oricare dintre farmaciile care se afla langa o farmacie Catena.” Sper sa nu mai fiu nevoit niciodata sa mai cumpar de la “Farmacia tepelor” Catena.

Farmacia inimii cacatena!medicamente pt INIMA se vand fara reducerea aceea praf in ochi?!

As mai completa spunand ca este “farmacia” cu muuulti angajati iresponsabili, care preiau comanda pentru medicamente, promitand clientului ca le va avea intr-o saptamana, ca apoi…dupa 2 saptamani in care se fac ca uita, sa spuna ca e foarte greu de adus si ca nu le raspund furnizorii. Pe langa toate acestea se adauga limbajul mizerabil cu care ii trateaza pe unii clienti cand doresc informatii. Sa intri sa ceri medicamentul si o “asistenta de farmacie” sa iti spuna sa iesi ca nu are timp sa iti vorbeasca pentru ca e ocupata???

40/ Constantin /Pitesti
Parerea mea despre Farmacia “Catena” din Pitesti ,Piata Smirdan;
-sistem reclama ; exagerata
– organizare foarte deficitara ( ex; vinzare amestecata ; retete/cash ; rezultat cozi mari ; am sugerat separarea fara nici-un efect )
– sefa farmaciei nu ia in seama sugestiile , mai mult reactioneaza dur proliferind injurii

Profund dezamagit de Arsinel,Stela si Adrian Enache.Totul e pt bani in ziua de azi.Un Genocid pt generatia a treia fac si farmacistii si medicii de familie indopandu-i cu medicamente preventiv.

Confirm și eu ca este mai scumpa farmacie. Unele preturi sunt duble decat la farmacii no.name ex tedolfen cu card 12lei în alte farmacii 5.2 lei

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: